Finnish News Nordic Banking Forum

Digital Finance Forum on nyt Nordic Banking Forum

Fintech Farm on vuodesta 2016 järjestänyt Digital Finance Forumia luodakseen finanssialan johdolle alustan keskustella ajankohtaisista aiheista ja tulevaisuudesta.

Jo 10 kertaa järjestetty tapahtuma on vuosien mittaan tuonut lavalle niin pankkien toimitusjohtajat kuin valtiovarainministerinkin.

Vuonna 2021 tapahtuman rinnalle lanseerattiin teknologiapainotteisempi Nordic Fintech Summit, ja seuraavana askeleena haluamme esitellä teille entistä tarkemmin pohjoismaiselle finanssialan johdolle suunnatun Nordic Banking Forumin.

11.10.2023 Helsingin Clarionissa järjestettävä korkeatasoinen, mutta rento tapahtuma tuo Pohjoismaiden ja Baltian pankkien päättäjät yhteen keskustelemaan ajankohtaisimmista aiheista talouden, muutosjohtamisen, strategioiden ja digitalisaation saralla.

Ankkuripuhujina ovat:

  • Sara Mella, Head of Personal Banking, Nordea
  • Alexis Kopylov, CEO, DBT Capital
  • Elina Valtonen, Member of Parliament
  • Johan Javeus, Chief Strategist, SEB Group
  • Anna Asikainen, Executive Director, Sustainability and Climate Risk, UBS
  • Iiro Korander, Head of Major Accounts, Varma

Tilaisuus koostuu keynote-puheista, mielenkiintoisista paneelikeskusteluista, sekä kattavasta verkostoitumisohjelmasta. Tapahtumaa edeltää networking-etkot ja varsinainen tapahtumapäivä huipentuu jälleen Vuoden fintech -finaaliin, sekä after work -tilaisuuteen.

Palveluntuottajille
Tapahtuman kumppanipaketit ovat nyt myynnissä! Alkaen 3.900 €. Varaa tästä 20 minuutin virtuaalitapaaminen kuullaksesi lisää kumppanuusmahdollisuuksista.

Pankeille ja finanssilaitoksille
Early Bird -liput ovat nyt myynnissä! Säästä 400 € ilmoittautumalla keskiiviikkoon 21.6. mennessä! Ilmoittaudu tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

www.nordicbankingforum.com