Finnish News

Fintech Farm ja Dittmar & Indrenius yhteistyöhön

Finanssiteknologiaan keskittyviä innovaatio- ja kasvupalveluita startupeille ja pankeille tuottava Fintech Farm on solminut merkittävän yhteistyön Suomen johtavan finanssialan regulaatio- ja teknologiajuridiikan palveluita tuottavan Asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksen kanssa. Fintech Farm on Hub13 Oy:n omistama ja kehittämä palvelukonsepti, jossa luodaan uusille digitaalisille finanssipalveluille vahva yhteisöllinen innovaatioalusta tuomalla pankit, viranomaiset ja startupit yhteen.

Nyt julkaistun yhteistyön keskeinen tehtävä on vauhdittaa finanssialan digitaalista murrosta ja tarjota suomalaisille yrityksille entistä paremmat mahdollisuudet pärjätä globaalissa kilpailussa.

”Mahdollisuudet innovoida ja kasvaa finanssialan digitaalisissa palveluissa ovat teknologisesti lähes rajattomat, minkä vuoksi regulaatio- ja valvontakysymyksillä on entistä suurempi merkitys. Virhemarginaalit finanssialalla ovat edelleen hyvin lähellä nollaa ja siksi myös startupeilla on oltava läheiset suhteet valvojiin ja huippuasiantuntijoihin. Pankit taas tarvitsevat läheisen suhteen startuppeihin, joilla on usein rohkeampi asenne innovaatioon ja globaaliin kilpailuun”, valaisee Hub13 Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Ola Sundell yhteistyön merkitystä.

Dittmar & Indreniuksen osakas Hanna-Mari Manninen kuvailee yhteistyötä Fintech Farmin kanssa: “Meille nyt käsillä oleva kumppanuus avaa mahdollisuuksia tarjota palveluitamme ja osaamistamme entistä laajemmin pankki- ja rahoitusalan eri organisaatioille. Saamme vaikuttaa ja rakentaa juridisia ratkaisuja siellä, missä digitaalinen murros on kaiken ydin. Olemme yhteistyöstä hyvin innoissamme.”

Yhteistyö julkaistiin Fintech Farmin tuottaman Suomen johtavan finanssiteknologiatapahtuman Future Digital Finance Forumin yhteydessä Messukeskuksessa 25.-26.4.2018.

“Digitaalinen murros vaatii sitä tukevia ulkoisia yhteisöjä ja muutosta ymmärtäviä sitoutuneita kumppaneita, sillä mikään yritys ei sisäisesti voi rakentaa niin vahvaa yrityskulttuuria teknologian, innovaation ja oppimisen ympärille kuin digitalisaatio edellyttää. Tarkoituksemme on pitää Suomi edelleen maailman johtavana finanssiteknologian osaajamaana myös digitaalisten kuluttajapalveluiden aikana”, summaa Fintech Farmia johtava Janne Salminen osapuolten jakaman kunnianhimon.

Hub13 Oy on vuonna 2014 Helsingissä perustettu toimialojen digitaaliseen murrokseen ja startup-yhteistyöhön keskittyvä palveluyritys.

Dittmar & Indrenius on vuonna 1899 perustettu asianajotoimisto, joka tarjoaa näkemyksellisiä ja kokonaisvaltaisia neuvoja vaativille yritysasiakkaille.
www.dittmar.fi
www.dittmar.fi/fintech

Lisätiedot:

Janne Salminen
Fintech Farm
[email protected]

Hanna-Mari Manninen
Dittmar & Indrenius
[email protected]