Finnish News

Helsinki Fintech Open 2023 yhdisti fintech-yhtiöt ja pankit

Toista kertaa järjestetty Helsinki Fintech Open -tennisturnaus pelattiin Suomen Pankin huvilalla 24.8.2023. Verkostoitumishengessä järjestettyyn turnaukseen osallistui niin pankkien, fintech-yritysten kuin alan palveluntarjoajien edustajia.

 

Tennisturnaukseen osallistui viime vuoden tapaan 16 pelaajaa, jotka mittelivät nelinpelin muodossa ja vaihtuvilla pareilla – olihan kyseessä samalla myös verkostoitumistapahtuma.

Turnaus pelattiin kahdella massakentällä

Kuuden kierroksen pituisen alkusarjan jälkeen jatkopeleihin pääsivät Siili Solutionsin Olli Sorvari, Visan Juha Sillanpää, Waselius & Wistin Olli Kiuru, Vauraus Suomen Ilkka Maulavirta, Suomen Pankin Tatu Räsänen, AWS:n Sami Orakoski, Zevoyn Christoffer Rosqvist, sekä Fennoan Lasse Elfving, joka oli jatkopeleissä myös edellisenä vuonna.

Lopulta voittoon pisteillä ylsi Suomen ja Baltian maajohtajana Visalla toimiva Juha Sillanpää. Voittaja saa nimensä Helsinki Fintech Open -kiertopalkintoon, jonka voitti viime vuonna Markus Vesala.

Juha Sillanpää saa nimensä pokaaliin

Turnauksen yhteydessä järjestettiin myös verkostoitumistilaisuus, joka toi paikalle kymmeniä toimialan edustajia. Virallisempana ohjelmana oli lyhyt keskustelu fintech-rahoitusmarkkinasta, johon osallistuivat Revon Venturesin Heidi Hurskainen, sekä Enable Bankingin Joonas Tomperi.

Ilta jatkui rantasaunan ja uimisen merkeissä.

Suomen pankin huvila sijaitsee meren rannassa

Haluamme jälleen kiittää kaikkia pelaajia, sekä muita tilaisuuteen osallistuneita mukavasta päivästä ja hyvästä tunnelmasta sekä tietysti Suomen Pankkia puitteiden tarjoamisesta.

Nähdään taas ensi vuonna!

 


 

Helsinki Fintech Open

Helsinki Fintech Open on Fintech Farmin ja Suomen Pankin yhdessä järjestämä tapahtuma, jonka juuret ovat vuonna 2017 järjestetyssä verkostoitumistilaisuudessa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda Suomen finanssi- ja fintech-ekosysteemiä yhteen rennossa ilmapiirissä sekä avata dialogia myös julkisen sektorin suuntaan.