Finnish News

Helsinki Fintech Open toi pankit ja fintechit samalle kentälle

Ensimmäistä kertaa järjestetty Helsinki Fintech Open tennisturnaus päästiin pelaamaan suotuisissa olosuhteissa Suomen Pankin huvilalla 8. syyskuuta 2022. Rennon – mutta silti kilpailuvietin herättävän – turnauksen tarkoituksena on tuoda Suomen finanssi- ja fintech-alojen toimijat yhteen ja samalla avata dialogia myös julkisen sektorin suuntaan.

 

Kutsuvierastapahtumana toteutettuun kisaan pääsi mukaan 16 finanssi- ja fintech-alojen tennistaituria, jotka ottivat toisistaan enemmän ja vähemmän tosissaan mittaa nelinpelin muodossa ja vaihtuvilla pareilla – olihan kyseessä samalla myös verkostoitumistapahtuma.

 

Kyösti Järnefelt (takana) ja Lasse Elfving (edessä) pelasivat jatkopelissä parina.

Kolmen kierroksen mittaisen alkusarjan päätteeksi jatkoon pääsivät Comparables.ai:n Markus Vesala ja Nordean Ossi Leikola, sekä Fennoan Lasse Elfving ja Accountorin Kyösti Järnefelt. Finaalissa kohtasivat Vesala ja Leikola, joiden taistoa Fintech Openin pokaalista seurasivat niin kisasta jo pudonneet pelaajat kuin myös après tennis iltatapahtumaan paikalle saapuneet vieraat.

 

Aurinkoinen päivä tarjosi hyvät verkostoitumismahdollisuudet ulkona.

 

Jännittävän ottelun päätteeksi ensimmäiseksi Helsinki Fintech Openin voittajaksi julistettiin Markus Vesala, ja perinteiseen tyyliin voitonjuhliin kuului saunominen sekä pulahdus raikkaaseen Itämereen. Pokaali visusti mukana, tietysti.

 

Voitonjuhlaa
Fintech Farmin Janne Salminen (vasemmalla) ja turnauksen voittaja Markus Vesala (oikealla).

 

Haluammekin kiittää kaikkia pelaajia sekä iltatilaisuuteen osallistuneita mahtavasta tunnelmasta, sekä erityisesti Suomen Pankkia upeiden puitteiden tarjoamisesta ja samalla koko turnauksen mahdollistamisesta.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin


 

Helsinki Fintech Open

Helsinki Fintech Open on Fintech Farmin ja Suomen Pankin yhdessä järjestämä tapahtuma, jonka juuret ovat vuonna 2017 järjestetyssä verkostoitumistilaisuudessa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda Suomen finanssi- ja fintech-ekosysteemiä yhteen rennossa ilmapiirissä sekä avata dialogia myös julkisen sektorin suuntaan.