Finnish News Payments

Maksuvälittäjäjätti Worldline ja P3 Financial Group sinetöivät yhteistyösopimuksen

Euroopan maksutapahtumapalvelujen markkinajohtaja Wordline Group on solminut yhteistyösopimuksen palkitun suomalaisen fintechin, P3 Financial Groupin kanssa. P3 on digitaalisen finanssiteknologian tarjoaja, joka pyrkii muuttamaan tapoja, joilla yritykset ja kuluttajat toimivat ja vuorovaikuttavat.

Worldlinen ja P3:n yhteistyö mahdollistaa P3:n PSaaS-palvelun (Payment System as a Service) toiminnan 13 Euroopan maassa ja tarjoaa sen kautta reaaliaikaisia kaupankäyntija maksupalveluja Euroopan ja pohjoismaiden markkinoilla.

P3 on kehittänyt tekoälypohjaisen alustan, joka mahdollistaa varojen ja rahoituspalveluiden reaaliaikaisen liikkumisen digitaalisissa yhteisöissä, joissa alusta yhdistää saumattomasti kuluttajat, kauppiaat ja rahoituslaitokset.

P3:n alusta on varustettu työkaluilla, joiden avulla P3:n asiakkaat voivat perustaa nopeasti ja kustannustehokkaasti digitaalisia maksujärjestelmiä. Näihin kuuluvat esimerkiksi maksujen hyväksyminen ja käsittely, sekä erilaiset pankki-, vakuutus- ja vähittäiskaupan ratkaisut erilaisille liiketoimintamalleille ja markkinoille.

P3 tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluja monipuolisten digitaalisten ekosysteemien luomiseksi. P3-toteutuksen avulla asiakkaat voivat helposti digitalisoida organisaationsa sisäiset vaatimukset, yhdistää eri sidosryhmiä tarjontaansa ja integroida kolmansien osapuolien palveluita luodakseen laajan valikoiman monipuolisia loppukäyttäjäkokemuksia kullekin kuluttaja- tai yrityssegmentille. Tällä tavalla jokaiselle kohderyhmälle syntyy tuote, joka vastaa sidosryhmien ainutlaatuisiin vaatimuksiin nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Vincent Roland, Head of Global Business Line Merchant Services:
”Uskomme Worldlinessa mahdollisuuksien antamiseen Fintecheille, jotta ne voivat kehittää potentiaaliaan ja tarjota innovaatioita markkinoille luovuutensa, intohimonsa ja ammattitaitonsa kautta. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen P3 Financial Groupin kanssa. Olemme sitoutuneita jatkamaan organisaatioiden tukemista, jotka auttavat yhteiskuntia vaikeiden aikojen läpi erinomaisen työnsä avulla.”

Hasan Malik, CEO of P3 Financial Group:
”Tämä on erittäin ylpeä hetki P3 Financial Groupille. Kumppanuus Worldlinen kanssa antaa meille valtavan syvyyden ja kattavuuden EU:n markkinoilla ja yhdistää P3-alustan palvelut yhteen maailman edistyneimmistä ja vankimmista rahoituspalveluista ja maksujen käsittelyinfrastruktuureista. P3-kumppanuus Worldlinen kanssa keskittyy innovaatioihin ja loppukäyttäjien kokemuksiin, jotka molemmat ovat lähellä sydäntämme.”