Finnish News

Qvik ja Fintech Farm yhteistyöhön

Finanssialan innovaatio- ja kasvupalveluita tarjoava Fintech Farm on aloittanut yhteistyön suomalaisen teknologiakonsultointiyritys Qvikin kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on vauhdittaa finanssialan digitalisaatiota tuomalla Qvikin asiantuntemus osaksi Suomen fintech-ekosysteemiä.

Luotettuna neutraalina kumppanina tunnetun Qvikin asiantuntemukseen kuuluvat mm. verkkokaupan, maksamisen ja tunnistautumisen ratkaisut, joille on tällä hetkellä erittäin voimakasta kysyntää.

“Hienoa saada mukaan kokoonpanoon konsulttitalo, joka on viime vuosina ollut tekemässä useita käytännön hankkeita fintechiin ja digitaalisiin pankkipalveluihin liittyen”, sanoo Fintech Farmin Janne Salminen. “Verkostossamme on paljon yrityksiä, jotka kehittelevät palveluita maksamiseen ja tilirajapintoihin liittyen. Uskon, että Qvik voi auttaa heitä tekemään asiat nopeammin ja ennenkaikkea turvallisemmin.”

“Kuluva vuosi on ollut verkkokaupan ja digipalveluiden kehityksen kannalta merkittävä. Eristystoimet pakottivat viimeisimmätkin palvelut verkkoon, mutta lisäksi toisen maksupalveludirektiivin mukana tullut vahva tunnistautuminen on työllistänyt alan toimijoita poikkeuksellisen paljon”, sanoo Sami Vellonen, joka johtaa Qvikin konsultointiliiketoimintaa.

Qvikin asiakkaita löytyy kasvuyrityksistä korporaatioihin kuten St1, Maas Global, Säästöpankki, Posti ja Tallink.

Fintech Farm on myös mukana Qvikin perjantaina 6.11. Järjestettävässä webinaarissa Laskulla maksamisen mahdollisuudet ja riskit, jossa käsitellään Vastaamoon tapahtuneen tietomurron vaikutuksia laskupalveluissa.

Fintech Farm
Fintech Farm on Helsingin finanssiteknologian hubi ja finanssialan innovaatioihin keskittynyt palveluyritys, joka yhdistää pankit ja fintech-yritykset. Fintech Farm tarjoaa innovaatio-, konsultointi-, kiihdytys-, matchmaking- ja koulutuspalveluita finanssialan toimijoille. Fintech Farm on osa HUB13 Oy:tä ja se on viimeisen viiden vuoden aikana rakentanut aktiivisen yli 100 yrityksen innovaatioyhteisön finanssialalle.
www.helsinkifintech.fi

Qvik

Qvik on teknologiayritys, joka suunnittelee ja kehittää digipalveluita mobiilisovelluksista pilvipalveluihin. Yritys työllistää 90 henkilöä ja sillä on toimipisteet Helsingissä ja Tukholmassa.
www.qvik.com