Finnish FinStack News

Uusi suomalainen digitaalisten finanssipalveluiden oppimisalusta

Fintech Farm on julkaissut uuden digitaalisen palvelun. FinStack on alusta, joka tarjoaa digitaalisten finanssipalveluiden kehittämiseen tarvittavat neuvot, teknologian ja tuen yhdestä paikassa. Palvelu on suunnattu erityisesti pankeille ja fintech-yrityksille.

Interaktiivinen palvelu tuo oppimisen, verkostoitumisen ja mentoroinnin samaan paikkaan. FinStackista saat kaiken tietotaidon ja teknologian mitä tarvitaan oman pankin rakentamiseen ja pankkipalveluiden kehittämiseen.

Palvelu on toteutettu yhdessä Fintech Farmin pitkäaikaisten kumppaneiden Dittmar & Indreniuksen, Enfucen, Qvikin, Amazon Web Servicesin ja Finanssivalvonnan kanssa. Haemme palveluun myös uusia kumppaneita ja uusimpana aloittaa TietoEVRY.

Finanssialalla on omat ominaispiirteensä, mikä tekee uusien palveluiden kehittämisestä haastavaa. Haluamme yhteistyökumppaneittemme kanssa tarjota tähän parhaan mahdollisen tuen ymmärryksen ja valmiiden ratkaisujen kautta, toteaa Janne Salminen Fintech Farmilta.

Mentorointia ja verkkokursseja yhdestä paikasta

FinStackista löydät kuratoituja sisältöjä ja kursseja, sillä Fintech Farm hyödyntää suunnittelussa yrityksiltä saatua tietoa nykyisistä ja tulevista tarpeista.

Verkkopalvelu koostuu kolmesta osiosta:

  • Oppiminen, jossa asiantuntijat luennoivat finanssialan liiketoiminnasta, regulaatiosta ja teknologiasta.
  • Verkostoituminen jossa käyttäjät voivat keskustella muiden kanssa, löytää synergioita ja asiakkuuksia
  • Mentorointi jossa voi saada tukea alan parhailta asiantuntijoilta

Finanssialan regulaatio muuttuu vauhdilla. Monet uudet säännökset kuten PSD2 ja kehittyvät AML-vaatimukset koskevat sekä pankkeja että fintech-yhtiöitä. Myös kestävän rahoituksen sääntely ulottuu kaikkiin markkinatoimijoihin tavalla tai toisella. Dittmar & Indrenius haluaa olla tukemassa suomalaisten yritysten kykyä hyödyntää muuttuvaa regulaatioympäristöä omassa liiketoiminnassaan, kertoo Hanna-Mari Manninen, Partner ja Head of Corporate Advisory, Compliance & Sustainability, Dittmar & Indrenius Asianajotoimistosta.

Enfucen tavoitteena on ollut alusta asti tarjota modernia maksuteknologiaa avaimet käteen periaatteella kaikille potentiaalisille toimijoille, niin kokeneemmille kuin kokemattomillekin. Haluamme asiantuntijoina olla mukana edesauttamassa että tarvittava tieto on saatavilla ja modernit maksamisen ratkaisut sekä niiden mahdollisuudet tulevat mahdollisimman monen ulottuville,  kertoo alustalla asiantuntijana toimiva Linda Buss, Product Manager,  Enfuce

FinStack-alusta esitellään tarkemmin julkistustilaisuudessa tänään kello 11. Pääset mukaan seuraamaan sitä täältä.

Jos olet kiinnostunut palvelusta, saat sen käyttöösi liittymällä Fintech Farmin yhteisön jäseneksi.

 

Lisätiedot

Johanna Lohiluoma
Community Manager
[email protected]
+358 50 400 2623