Finnish News

Enfuce valittu Valtiokonttorin ja Kelan prepaid-maksukorttien toimittajaksi

Suomalainen maksupalveluyhtiö Enfuce on voittanut Valtiokonttorin ja Kelan järjestämän kilpailutuksen prepaid-maksukorttien tarjontaan ja solminut viiden vuoden sopimuksen prepaid-korttimaksamisen palvelun tuottamisesta. Yhteistyön tarkoituksena on taata turvallinen ja helppokäyttöinen maksaminen myös silloin, kun tilisiirto ei ole mahdollista.

 

Vuonna 2016 perustettu Enfuce on nopeasti kasvanut yhdeksi Euroopan johtavista maksualan yrityksistä debit-, credit- ja prepaid-maksukorttitarjoomallaan ja maksamisen asiantuntijapalveluillaan. Nyt julkaistu sopimus onkin luonteva jatkumo yrityksen kasvutarinalle ja viime vuosien kehitykselle, muun muassa viime vuonna lanseeratulle First Aid prepaid-kortille.

 

Prepaid-kortit Kelan ja valtion käytössä

 

Enfucen digitaalisella korttimaksamisen palvelulla valtio ja Kela pystyvät korvaamaan käteissuoritukset tiettyjen etuuksien ja muiden maksujen osalta tilanteissa, joissa maksaminen pankkitilille ei ole mahdollista. Lisäksi Enfucen tarjoama ratkaisu mahdollistaa sujuvan palveluhallinnan erilaisissa käyttötilanteissa, kuten erilaisten käyttörajausten määrittelyn korttikohtaisesti.

“Meille on kunnia, että Valtiokonttori ja Kela luottavat asiantuntemukseemme ja saamme yhdessä rakentaa palvelun, joka takaa turvalliset maksut niitä tarvitseville ja tehokkaat ja läpinäkyvät maksamisen prosessit valtiolle ja Kelalle. Enfucen palvelulupaus on 99,99 %, eli prepaid-maksukortti on erittäin käyttövarma, eikä käyttäjien tarvitse murehtia siitä, että heidän korttinsa ei kassalla toimisikaan”, sanoo Denise Johansson, Enfucen perustajajäsen ja Co-CEO.

 

Monika Liikamaa, Enfucen toinen perustajajäsen ja Co-CEO jatkaa: “Olemme innoissamme, että voimme olla mukana rakentamassa valtion asiakkaille poikkeuksellisen hyvää käyttäjäkokemusta. Meillä Enfucen perustajilla on taustaa ja kokemusta pankkien perustamisesta, ja Enfucen asiakkailla on kortinhaltijoita erittäin laajalla skaalalla. Valtio saa kaiken tämän kokemuksen käyttöönsä, eli pystymme ymmärtämään syvällisesti eri käyttäjäryhmien tarpeet ja toimittamaan näihin tarpeisiin vastaavat korttimaksamisen palvelut”.

 


 

Valtiokonttori ja Kela ovat valinneet Enfucen modernien prepaid-maksukorttien toimittajaksi

 

 

 

 

Haluatko pysyä kartalla fintech- ja finanssialan uutisista?

Tilaa Fintech Farmin uutiskirje ja saa tärkeimmät kuulumiset suoraan sähköpostiin!