Finnish News

VISA FINTECH PARTNER CONNECT tuo eurooppalaisten fintechien innovaatiot asiakkaidensa ulottuville

Ohjelma antaa pankeille mahdollisuuden tarjota kuluttaja-asiakkailleen aivan uudenlaisia digitaalisia palveluja.

Lontoo 11.11.2020 – Visa on lanseerannut Euroopassa uuden Visa Fintech Partner Connect -ohjelman, joka yhdistää Visan ja ohjelmaan kuuluvien fintechien osaamisen rahoituslaitosten ja kauppiaiden hyödyksi.

Ohjelmaa on jo aiemmin pilotoitu ja todettu sen tuovan paljon etuja Visan asiakasyrityksille.

“Digitaalisen maksamisen ja verkkopankkipalveluiden suosio ei ole koskaan ollut niin suurta kuin nyt globaalin pandemian aikana. Pankeilla ja erikokoisilla yrityksillä onkin nyt kova kehitystyö päällä, jotta kuluttaja-asiakkaille pystytään tarjoamaan uudenlaisia palveluita. Visa Fintech Partner Connect mahdollistaa juuri tämän: se yhdistää Visan kokemuksen Euroopan innovatiivisimpien fintechien sovelluksiin. Työskentelemme parhaillaan jo monen jännittävän projektin parissa ja alkamassa on tulevien kuukausien myötä monia uusia – odotamme niiden parantavan eurooppalaisten kuluttajien maksukokemuksia tulevaisuudessa”, sanoo Mark Nelsen, Senior Vice President, Europe Product, Visa.

Fintech Partner Connect tarjoaa tällä hetkellä 13 eurooppalaisen fintechin tuottamat seuraavat ratkaisut Visan asiakkaille:

 • 11:FS Pulse: Consumer Digital Journey on tutkimus- ja benchmarkkausalusta, joka tarjoaa on-demand-videoita fintech- ja rahoituspalveluyritysten asiakastarinoista.
 • Aire: Consumer Credit Insight on luotonantajille suunnattu palvelu, joka hyödyntää suoraan käyttäjältä kerättyä dataa luottoluokituksen arvioimisen helpottamiseksi.
 • AccountScore: SME Credit Risk käyttää avointa pankkiteknologiaa tarjotakseen syväluotaavaa rahansiirron analytiikkaa rahoituslaitoksille.
 • ChargeAfter: Buy Now and Pay Later antaa kauppiaille mahdollisuuden tarjota personoituja ja välittömiä rahoitusratkaisuja asiakkailleen useiden luotonantajien kautta, mikä samalla laajentaa luotonantajien asiakaskuntaa.
 • Codat: SME Data yhdistää pienet yritykset ja pankit ja muut rahoituslaitokset yksinkertaistamalla ja integroimalla kirjanpito- ja tiliohjelmistoja yhdeksi API-alustaksi.
 • Snowdrop Solutions: Merchant Search antaa kortinmyöntäjälle mahdollisuuden yksinkertaistaa tilisiirron tietoja, mikä näkyy kuluttajille maksutapahtumien selkeytymisenä.
 • ComplyAdvantage: Transaction Compliance on globaali tekoälypohjainen ihmisten ja yritysten datapankki, joka estää rahanpesua ja parantaa talousrikosten havaittavuutta.
 • Ecolytiq: Sustainable Banking analysoi maksutapahtumat reaaliaikaisesti laskeakseen ostosten hiilijalanjäljen, mikä antaa kuluttajalle ymmärrettävää tietoa omista kulutusvalinnoista ja niiden ympäristövaikutuksista.
 • Minna Technologies: Subscription Management antaa pankkien asiakkaille mahdollisuuden hallita omia jatkuvia tilauksiaan pankkisovelluksen kautta.
 • Onfido: Digital Identity Verification hyödyntää tekoälyn ja ihmisosaamisen yhdistelmää todentaakseen käyttäjän identiteetin etänä arvioimalla, onko henkilötodistuksen kuva aito vertaamalla sitä selfieen.
 • OpenWrks: Budgeting and Affordability käyttää Open Banking -portaalia ja Conversational AI:ta auttaakseen yrityksiä kehittämään lainausprosessejaan ja kuluttajia paremmin ymmärtämään varojensa käyttöä.
 • Personetics: Personalised Customer Engagement Platform analysoi tilidataa reaaliaikaisesti, ymmärtää käyttäjän rahankäyttöä, ennakoi käyttäjän tarpeita ja toimii käyttäjän puolesta.
 • Shieldpay: Marketplace Payments and Escrow with Paycast tarjoaa verkkokauppiaille, verkkokauppa-alustoille ja markkinapaikoille mahdollisuuden ohjata ja hallita B2B- ja P2P-maksuja maksaakseen helposti ja turvallisesti keikkatyöläisille, nettimyyjille ja freelancereille.

Lue lisää: https://www.visa.co.uk/fintech-partner-connect.html

Visa Inc.
Visa Inc. (NYSE: V) on maailman johtava digitaalisen maksamisen yhtiö. Missionamme on tuoda yksilöiden, yritysten ja talouksien käyttöön innovatiivisin, luotettavin ja turvallisin maksamisen maailmanlaajuinen verkosto. Edistyksellinen ja globaali prosessointiverkostomme VisaNet tekee maksamisesta turvallista ja luotettavaa ympäri maailman, ja pystyy käsittelemään yli 65 000 tapahtumaviestiä sekunnissa. Yhtiömme päämääränä on tuottaa innovaatioita, jotka tukevat uudenlaista kaupankäyntiä millä tahansa laitteella, ja ovat siten kantava voima käteisettömän tulevaisuuden saavuttamisessa kaikille, paikasta riippumatta.

Samalla kun maailma siirtyy analogisuudesta kohti digitaalisuutta, Visa soveltaa brändiämme, tuotteitamme, ihmisiä, verkostoa sekä mittakaavaa muovatakseen tulevaisuuden kaupankäyntiä.

Lisätietoa osoitteista www.visaeurope.com, Visa Vision -blogista (vision.visaeurope.com) tai Twitteristä @VisaInEurope.