Finnish News

Visan Fintech Fast Track laajenee Euroopassa

Visan Fintech Fast Track -ohjelma on suunniteltu tuomaan seuraavan sukupolven fintechit osaksi Visan verkostoa sekä luomaan innovatiivisia digitaalisia kaupallisia ratkaisuja kuluttajille ja kauppiaille. Fast Track -ohjelma on kasvanut 360 % vuodessa.

Lontoo – 18.11.2020 – Eurooppalaisten tavat maksaa ja vastaanottaa maksuja ovat nopeassa murroksessa, kun yhä useampi kauppias ja kuluttaja omaksuu lähi-, mobiili- ja verkkomaksut käyttöönsä. Digitalisoituva talouden hallinta ja kauppa ovat tuoneet fintechit tärkeään rooliin uusien palvelujen mahdollistajina. Tukeakseen fintech-ekosysteemiä julkistaa Visa uusia osia Fast Track -ohjelmaansa:

1. Partner Toolkit antaa fintecheille mahdollisuuden hyödyntää Visan asiantuntemusta esimerkiksi strategioista, markkinoinnista, muotoilusta ja riskienhallinnasta. Tarjolla muun muassa koulutusta, kuten payments boot campeja, sekä Visan korttisuunnittelutyökalut, joiden avulla voi nopeasti tehdä ja lanseerata oman kortin markkinoille.

2. Visa Ready on sertifiointiohjelma, joka on suunniteltu auttamaan teknologiayrityksiä rakentamaan ja lanseeraamaan maksusovelluksia, jotka täyttävät Visan globaalit turvallisuus- ja toimintastandardit. Nämä yritykset auttavat vuorostaan fintechejä rakentamaan omia tuotteitaan antamalla omat ratkaisunsa ja osaamisensa fintechien käyttöön. Visa Ready for Fintech Enablers on sertifioitu kumppanien ekosysteemi, jonka uusimpia jäseniä ovat BPC Radar Payments (Global), FIS, Global Processing Services (GPS) (Global), i2c (Global) and Marqeta (Global). Visa on myös sertifioinut eurooppalaisia BIN-sponsoreita, jotka auttavat pystyttämään ohjelmia fintecheille, kuten Nium (APAC, EU) ja Railsbank (APAC, EU).

Monet maailman edistyksellisimmistä fintecheistä kuuluvat Visan Fast Track -ohjelmaan, kuten suomalainen Enfuce. Osallistuminen ohjelmaan onkin kasvanut 360 % vain vuodessa, ja mukana on satoja fintechejä.

“On mahtavaa nähdä fintech-kumppaniemme hyödyntävän ohjelmiamme ja verkostoamme, mikä johtaa parempiin palveluihin niin kuluttajien kuin yritystenkin iloksi. Fast Track -ohjelmamme tarjoamme fintecheille työkaluja, joiden avulla omat tuotteet saa tuotua tarjolle. Tarjoamamme resurssit kuten verkkolisensointi ja korttidesign ovat tehneet Fast Trackistä suositun ohjelman fintechien keskuudessa”, sanoo Jana Lvova, Head of Fintech, Europe, Visa.

Uusia fintechejä Fast Track -ohjelmassa

Digilompakot: Conotoxia (Puola), GoHenry (UK), ininal (Turkki), Lydia (Ranska), Paycell (Turkki) VIPPS (Norja), Vivid Money (Saksa) ja Yapeal (Sveitsi).

Taloudelliseen inkluusioon ja sosiaaliseen vaikuttamiseen pyrkivät fintechit: Enfuce (Suomi) auttaa kuluttajia ymmärtämään omien ostostensa hiilijalanjälkeä, ja Tomorrow (Saksa) pyrkii muuttamaan mobiilipankkeja ilmastonsuojelun, vastuullisuuden ja taloudellisen muutoksen kautta.

B2B-maksaminen: Airwallex (UK), Modulr (UK) ja Payhawk (Bulgaria, Saksa).

Digitaaliset valuutat: Crypto.com (UK) ja eToro Money (UK).

Uudet Fast Track -kumppanit: Bankable (UK), Contis (UK), Modulr (UK), Param (Turkki) ja Solarisbank (Saksa).