Cloud Banking Finnish Fintech of the Year News

Vuoden fintech-yritys on Enfuce Financial Services

Helsinki Fintech Farm järjesti lokakuun aikana Vuoden mullistavin suomalainen fintech-yritys -kilpailun, jossa etsittiin nimensä mukaisesti innovatiivista ja skaalautuvaa finanssiteknologian yritystä.

Yleisögallupista finaaliin päässeet Enfuce Financial Services, Fundu, Holvi, Mash ja Moni luovutettiin tuomaristolle puntaroivaksi. Tuomariston jäseninä olivat Deloitten Marko Hykkönen, NFT Venturesin Vesa Laakso, sekä enkelisijoittajat Tero Weckroth ja Harry Brade.

Tuomaristo näki kaikissa yrityksissä hyvää potentiaalia, mutta päätös syntyi lopulta melko helposti. Muun muassa maksamiseen liittyvää teknologiaa tarjoava Enfuce on maailman ensimmäinen PCI DSS -standardin (Payment Card Industry Data Security Standard)  1. tason yritys, jonka palvelut pyörivät julkisessa pilvessä. Vasta vuonna 2016 perustettu Enfuce ylsi viime vuonna jo 3,3 miljoonan euron liikevaihtoon kannattavasti. Yritys onkin jo löytänyt asiakkaita niin Suomesta kuin Lähi-Idästä.

“Fintech-yritykset ovat yleensä joko kannattavia tai skaalautuvia, mutta Enfuce on molempia.”, summasi tuomariston Tero Weckroth.

Palkinto annettiin Future Digital Finance Forumin ennakkotapahtumassa 31.10. Helsingissä.

Fintech Farm onnittelee voittajaa, ja suositteleekin lukijoita seuraamaan sekä Enfucen, että muiden finalistien mielenkiintoista kasvutarinaa.