Finnish Fintech of the Year News

Etsimme vuoden mullistavinta fintech-yritystä 2019

Kuluvan vuoden aikana suomalaisilta fintech-yrityksiltä on nähty uusia julkistuksia, menestyksekästä kasvua ja onnistuneita rahoituskierroksia.

Tuttuun tapaan, Helsinki Fintech Farm etsii vuoden kotimaista fintechiä.

Avaamassamme gallupissa voit käydä antamassa ehdotuksesi vuoden mullistavimmasta fintech-yrityksestä torstaihin 5.9. saakka. Ehdotusten pohjalta valitaan finalistit, joista fintech-sijoittajista ja muista asiantuntijoista koostuva raatimme valitsee voittajan, joka palkitaan 22.10. Helsingissä, Future Digital Finance Forumin iltatilaisuudessa.

Tarvitsetko apua valinnassa? Finnish Fintech Landscape sivu auttaa.

Huom! Edellisen vuoden voittajan Enfucen (kuvassa) osallistuminen on rajoitettu 2019-2020. Viime vuoden finalistit Fundu, Holvi, Mash ja Moni ovat kuitenkin normaalisti mukana.

Future Digital Finance Forum (22.-23.10, Helsinki) tuo kansainväliset huippunimet Suomeen puhumaan finanssialan tulevaisuudesta ja teknologioista. Tapahtuma on loistava tilaisuus tavata kaikki alan vaikuttajat pankeista fintecheihin saman katon alla.

Tilaisuuden ensimmäisen päivän iltana järjestettävä verkostoitusmitilaisuus huipentuu vuoden fintechin palkitsemiseen.

Iltatilaisuus kuuluu Future Digital Finance Forumin hintaan.

 

Haluatko vaikuttaa vuoden 2020 mullistavan Fintechin valintaan? Liitty sähköpostilistalllemme niin tiedät, koska haku alkaa!