Finnish News Tiedote

Fintech Farm vahvistaa pankkialan osaamistaan

Suomen finanssiteknologian hubi, sekä finanssialan innovaatio- ja asiantuntijapalveluita tarjoava Fintech Farm Oy vahvistaa tiimiään kovan luokan pankki- ja finanssialan osaamisella. Yli 20 vuoden kansainvälisen kokemuksen alalta omaava Johanna Andersén aloittaa yrityksessä Strategy Lead -tehtävässä. Samalla Fintech Farm panostaa merkittävästi FinStack-alustaansa.

FinStack on Fintech Farmin digitaalinen oppimis- ja verkostoitumisalusta, jonka tarkoituksena on tarjota finanssipalveluiden johtamiseen ja kehittämiseen tarvittavaa tukea yhdestä paikasta. Palvelu on suunnattu erityisesti pankeille ja fintech-yrityksille.

Johanna Andersén vastaa alustan suunnittelusta, ja on mukana toteutuksessa yhdessä Fintech Farmin pitkäaikaisten kumppaneiden kanssa. Andersénillä on pitkä kokemus finanssialalta, muun muassa Nordean ja OP:n kehitystehtävien johtamisen parissa sekä useiden fintech-yritysten neuvonantajana. Konsultointipuolella hän on työskennellyt Deloittella, Ross Republicilla sekä yrittäjänä.

Fintech Farmin toimitusjohtaja Janne Salminen on innoissaan uudesta vahvistuksesta: “Hienoa saada näin kovaa asiantuntemusta mukaan tiimiin. Olen ollut Johannan kanssa tekemisissä jo vuodesta 2016 ja tiedän, että hänen kanssaan voimme luoda uusia asiantuntijapalveluita, jotka vastaavat toimialan tarpeisiin.”

“Finanssialan kehityksen edistäminen on aina ollut intohimoni. Fintech Farmin kanssa pääsen työstämään tuttuja teemoja uudella kulmalla, upeassa porukassa ja yhdessä alan toimijoiden kanssa”, kommentoi uudessa roolissaan vauhtiin päässyt Andersén. 

 


 

Johanna Andersén

Strategy Lead

[email protected]

 

 

Palvelut

FinStack

Liity mukaan yhteisöön

Tulevat tapahtumat

 

Fintech Farm on finanssialan innovaatioihin keskittynyt palveluyritys, joka yhdistää pankit, fintech-yritykset ja muut alan toimijat. Fintech Farm tarjoaa innovaatio-, konsultointi-, kiihdytys-, matchmaking- ja koulutuspalveluita finanssialan toimijoille. Fintech Farm Oy on yksityinen ja neutraali toimija, joka on viimeisen kuuden vuoden aikana rakentanut aktiivisen satojen yritysten innovaatioyhteisön finanssialalle.