Finnish News RegTech RegTech Day

RegTech Day kertoo kaiken oleellisen sääntelyteknologiasta

Kun tutkii finanssialan ennusteita vuodelle 2021, on yksi aihe jatkuvasti esillä. Tämä aihe on tietenkin regulaatioteknologia.

Teknologian on pitkään nähty tehostavan finanssialaa, tuoden yrityksille säästöjä ja uusia mahdollisuuksia. Näitä positiivisia adjektiiveja ei kuitenkaan aina ole yhdistetty sääntelyyn ja siihen liittyvään teknologiaan.

Me Fintech Farmilla kuitenkin koemme, että sääntelyteknologia voi tuoda paljon positiivista mukanaan sitä hyödyntäville yrityksille ja sen takia vuosittaisen RegTech Dayn teema ensi talvena onkin ’Kuinka kääntää sääntely kilpailueduksi?’.

Uskomme, että nyt vihdoin alamme todella näkemään esimerkkejä siitä, kuinka sääntelyyn liittyvät innovaatiot hyödynnetään liiketoiminnassa.

Helmikuun tapahtuma on jaettu kolmelle päivälle ja jokainen päivä keskittyy omaan pääteemaansa:

Tiistai 16.2.2021 ‘Viranomaiset ja regulaatiot’- tarjoaa kattavan katsauksen tämän hetken tärkeimpiin sääntelyihin ja viranomaismääräyksiin. Aamun aikana tutustutaan Suomen ja maailman nykytilaan, puhutaan COVID-19 pandemian vaikutuksista finanssialaan ja keskitytään EU:n kestävän kehityksen määräyksiin. Puhujat tulevat mm. Australiasta, Liettuasta ja Suomesta.

Keskiviikko 17.2.2021 puolestaan tarjoaa läpileikkauksen riskienhallinnan trendeistä, sekä RegTech ratkaisuista, jotka helpottavat finanssialan ammattilaisten arkea. Esimerkiksi OP:n Kaisu Christie kertoo heidän asuntolainaprosessista, ja kuinka teknologia tukee fiksua päätöksentekoa ja parantaa asiakaskokemusta.

Torstai 18.2.2021 on AML ja datapuolen superpäivä, jolloin tutustumme tämän hetken parhaimpiin compliance-ratkaisuihin, puhumme koneoppimisesta ja siitä kuinka RegTech voi parantaa asiakaskokemusta ja luoda luottamusta pankin ja asiakkaiden välille. Keskitymme myös ratkaisuihin, jotka parantavat nimenomaan finanssialan työntekijöiden arkea ja vähentävät turhaa toistoa ja manuaalisia prosesseja.

Tapahtuman puheenvuorot pidetään jokaisen päivän aluksi klo 9-11 ja tallenteet ovat nähtävillä kaikille tapahtumaan rekisteöityneille puolen vuoden ajan. Lisäksi tapahtuma-alusta mahdollistaa osallistumisen puheenvuoroihin kysymysten muodossa, verkostoitumista sekä demoja ja workshoppeja.

Jos vuosi 2020 on mitään todistanut, niin sen, että kaaos tuo uusia innovaatioita ja tehokkuutta tekemiseen. Kuitenkin on tärkeää kaaoksenkin keskellä huolehtia hyvistä prosesseista, sääntelynmukaisuudesta ja turvallisuudesta. Tätä kaikkea on RegTech Day.

Vain 25 euron hintaiset Early Bird -liput ovat myynnissä torstaihin 26.11. asti! Varaa paikkasti täältä.