Financial Trust Finnish News

Financial Trust on finanssialan uusi ketterä koulutuspalvelu

Nopeasti muuttuva sääntely ja rikollisuuden huomattava kasvu vaativat uutta ajattelua ja uusia ratkaisuja rahoitusalan asiantuntijoiden ja ammattilaisten työn helpottamiseksi. Teknologian myötä ihmisten rooli myös muuttuu ja modernit työskentely- ja oppimistavat edellyttävät osaamisen entistä tiheämpää – jopa jatkuvaa – kehittämistä. 

Tiukka sääntely ja viranomaisvalvonta ovat aina tehneet finanssialasta omalaatuisen ja vaativan. Nykyinen muutostahti uusien ja päivittyvien lakien, valvontatoimenpiteiden ja talousrikosten muodossa asettavat kuitenkin huomattavan määrän uusia haasteita alan toimijoille ja asiantuntijoille. Perinteiset keinot niistä selviämiseen eivät enää riitä kuten eivät kalliit kerran vuodessa harvoille ja valituille pidettävät koulutuksetkaan.

Financial Trust on uusi digitaalisen oppimisympäristön päälle rakennettu koulutuspalvelu, jossa on kuusi osaamislinjaa: 

  • Rahanpesu
  • Pakotteet
  • Compliance
  • Riskienhallinta
  • Virtuaalivaluutat, sekä 
  • Teknologia

Kussakin linjassa järjestetään yksi vuotuinen seminaari, joka tallennetaan oppimisympäristöön linjan tilaajille. Osaamislinjoja päivitetään jatkuvasti ajankohtaisin webinaarein, podcastein, tietoiskuin ja interaktiivisin asiantuntijahaastatteluin. Digitaalinen palvelu mahdollistaa ratkaisun käyttöönoton myös isoissa organisaatioissa yksikkökustannusten joustaessa huomattavasti.

Älykäs ja ketterä compliance ja rikollisuuden torjunta nyt entistä keskeisemmässä osassa finanssialan tulevaisuutta ja riskienhallintaa. Automaation ja itseoppivien ohjelmien tehdessä entistä suuremman osan työstä, on myös tullut aika modernisoida alan oppimiskäytännöt. 

Vuoden 2023 ja 2024 aikana seminaariin ilmoittautuminen sisältää 6 kuukauden tilauksen kyseiseen osaamislinjaan. Katso tulevien seminaarien päivämäärät alta: 

Talousrikollisuus & Teknologia 2023 (13.12.2023)
Rahanpesu 2024 (7.3.2024)
Pakote 2024 (6.6.2024)
EU Digital Finance: Markets in Crypto-Assets Regulation (11.4.2024)
Risk & Compliance 2024
(26.9.2024)

Lisätietoa seminaareista, palvelun tilauksesta sekä tarjouspyyntöihin koskien isompia tiimejä vastaa Ola Sundell, [email protected], 040-549 4755.